2013-03-13 00:40:04• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Oroszlán - Kétségei támadhatnak a partnerével kapcsolatban

Napi horoszkóp március 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nem várt vállalkozást jeleznek a csillagok. Végre alkalma adódhat valami teljesen újba vágnia a fejszéjét. Márpedig ön nem az a fajta, aki megrettenne az újtól. Csak az a kérdés, hogy lesz-e kitartása végig is vinni majd.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ne hagyja, hogy a viták túlságosan elmérgesedjenek és veszekedéssé fajuljanak. Semmi oka rá, hogy feleslegesen megsértse a vitapartnerét. Kerülje hát a személyeskedő megjegyzéseket, és ha önt érik, akkor próbáljon meg felülemelkedni rajtuk.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Elérkezett az idő arra, hogy végre szembenézzen a problémákkal és fel is számolja őket. Így hát tiszta fővel és megújult erőkkel vág neki a hosszú hétvégének. Most még inkább az erejét gyűjtse. Pihenjen, és gondoljon végig mindent.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ön mindig jót akar, ma mégis eljátszhatja mások szemében a szavahihetőségét. Nem is azért, mintha nem tartaná be, amit ígért, csak az egész mégis mintha az ellenkezőjét jelentené. Talán nem elég tisztán fogalmazott!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kétségei támadhatnak a partnerével kapcsolatban. Pedig igazából a saját magába vetett hitét kérdőjelezné meg. Mielőtt vádaskodásba kezdene, gondolja végig, mi is az, amit ő vétett, és mi az, ami a saját hibája. Néha egyszerűbb másra fogni…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Mostanában nem sikerül zöldágra vergődnie az ellenkező neműekkel. Persze ez nem mindig van így. De akkor, mikor szerelemről van szó, mindenképpen. A barátsággal most többre megy, mint a kétes kimenetelű szerelmekkel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Úgy határoz, mától új életet kezd. Sportolni kezd, és egészségesen étkezik ezentúl. Csak akkor lesz sikeres a kitartásban, ha már ma sem tesz engedményeket. A cukrászdák környékét legjobb messze elkerülni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Bármit is tesz ma, azt őszintén és teljes szívvel. Csak úgy érdemes. Ha randevúra készül, akkor pláne. Ne is menjen el olyan emberrel találkozni, aki már most nem bizsergeti meg a szívét. Annak semmi értelme, csak szenvedne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ne hagyja, hogy egy ártalmatlan tréfa, vagy akár egy csípős megjegyzés tönkre tegye a napját. Különösen ne, hogy egy jó kapcsolatát. Ön is tudja, hogy honnan fúj a szél. Fedje fel a partnere előtt is, amire rájött!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai nap egy régi ismeretség felelevenítését hozhatja el az életébe. Talán egészen a gyermekkoráig visszarévedhet az illetővel való találkozása révén. A múlt nem is múlt el. Legalábbis nem nyom nélkül a szívében.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Valami nyomasztja, ami miatt legbelül folyamatos szorongást érez. Talán nincsen is tudatában ennek a szorongásnak. Sajnos azonban az attól még annál inkább hathat. Ez is oka lehet a magas vérnyomásnak, fejfájásnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai nap felszabadulást hozhat az életébe. Valami, ami eddig rettentő teherként nyomta a vállát, most elillan, ettől szabaddá válhat. Ezzel módja lesz mindjárt arra is, hogy emberi kapcsolatain javítson. Másként tud viselkedni.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: